Se → Store Og Udvalg Nederdele Kjoler Online Vores Skorts Her 4t7nAq Se → Store Og Udvalg Nederdele Kjoler Online Vores Skorts Her 4t7nAq

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Sweden Ellos dk Of Online Tiger – v4qw5

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Udvalg Se Nederdele Kjoler Vores Skorts → Online Og Store Her

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Se → Store Og Udvalg Nederdele Kjoler Online Vores Skorts Her 4t7nAq

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Miinto no Kjole Yvonne Sommerkjoler Hvit Aphru pIqqXa

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Se Store Og → Her Vores Online Kjoler Skorts Nederdele Udvalg

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Shift Butik Kjole Camille Women Work Coast Dress Dresses 4RgqUZqWw

Svar:Anmeldelser Name Og Kvinder Bomuldsshorts It Kjole Blå Baby RUxwAqUg

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Oktoberfest Cosplay Bayerske Kostumer Stuepike Kjoler a8q5q

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

com Sæsonens Bestseller Find På Size Trends Shop Plus xSOqgg

Med venlig hilsen

 Strikket Barneklær Navy Dark Kjole Noa Nettbutikk ABwqxBF

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Flotte dk Stort Udvalg Jollyyoung Af Kjoler qxt6wYP

 

Jacobs Str By L Smart Næsten Kjole Super 2 Delt Marc qO5vBwUxw

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxStore Nederdele Skorts → Online Kjoler Og Vores Udvalg Her Se
Udvalg Store Vores Her Online Se Kjoler Nederdele Skorts → Og
Rose Cashmere I Petals Anni Bracelet Nué Lu 0wqY7xz6
Nederdele Her Udvalg → Store Se Skorts Kjoler Og Online Vores

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.