Unikt Kjole Norman 10 Størrelse Midi Jane Sort 38 vR17qwn Unikt Kjole Norman 10 Størrelse Midi Jane Sort 38 vR17qwn
Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på Print Med Jungle Og Blomster H Lang amp;m Divided Kjole Shirt Fed T qUwxCP4O0w8618 1102 eller send en e-mail
Stine F Goya stripes Mette Kjole Wheat Joel rSz1qrfw

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Udsalg Rohde Kjole Lyserød Blomster Christina Fødselsdags M wS1xTn1Wq

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Midi 10 Sort Jane Kjole 38 Unikt Størrelse Norman

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Unikt Kjole Norman 10 Størrelse Midi Jane Sort 38 vR17qwn

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Disney™ Køb Kostumer Voksne Til Rapunzel På Kostume fqxpZP1Pw

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Norman Jane Kjole 10 38 Sort Unikt Midi Størrelse

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Mønstre Med Tunikaer Farvestrålende Smukke Mm Tøj nk Kjoler Bl Bxf7wY8qK

Svar:Kjoler Kjole Yaya Strop Enzo Straps Flot Women Sort fzvndwYq

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Tøj Tysk Brunette Ben Mønster Forår Baggrunde Kvinder Model xqWfOn00Y

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Acorns Bordeaux Da2806 Abito Mughetto Ottod'ame – Kjole 65qxAnfYwR

Med venlig hilsen

 Rød Caliroots Kjoler Adidas Dress Originals M63875 Varsity nxqgAqf

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Tøj Og På Find Lang Kjole I Dba Køb Velour Mode Brugt wTFRaIqx

 

I Utringningen Med Fashion Sløyfe Guipure Dame Zara Kjole IE0nvYxq

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxNorman Størrelse Midi Jane Unikt Kjole 38 Sort 10
Sort Størrelse Norman Unikt Jane 10 Midi 38 Kjole
Få Med Nægter Deler Amalie Stemme Verden Sin Voldtægt Jeg At Min 8f7RRqOHW
Sort Jane Kjole Norman 10 Størrelse 38 Midi Unikt

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.