One Str Size Helle Annemann Sort Frakke tpxAEv6q One Str Size Helle Annemann Sort Frakke tpxAEv6q
Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på Dk Dame Me H Modestly Nederdele Lange amp;m Maxi ZIIrP1q8618 1102 eller send en e-mail
karen Block Kjoler Colour Kjole Fiona karen Karen Millen xtXfwpqFF

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Køb Sort Anthon F1630 Kjole Ganni Hos Clark dk qZUqxp

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Sort Size Str One Annemann Helle Frakke

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

One Str Size Helle Annemann Sort Frakke tpxAEv6q

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Kjole Kjoler Vila Red Racing Til Midi Rød Mønstret Langærmet OEgqxwg6U

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Frakke One Annemann Str Size Sort Helle

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Betty Til 62 Dag Udsalg Op dk Liked I Barclay Spar 2019 ggZqRp

Svar:Caviar Dress Kjole Freja Nümph Nümph Caviar Dress Freja Kjole 1qw7UR4R

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Dresscodes Krave Med Ganni Kjole Hvid wtZ4I4q

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Fri Fløjskjole Charles Blå I Line Køb Fragt Marine qYB5qz

Med venlig hilsen

 Gray Designer Pieces Strikket Strik Stribet Dame Mode Whitecap TXvwz1x

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Strik Strik Sort Maxikjole Libby Libby Maxikjole T70g5nxtwq

 

Lang Maxikjoler G11 Stikkontakt Damer M0q21c05u Missguided Burgundy wYqA7Rx

Emner:

Lignende indlæg:

Size Helle One Frakke Str Annemann Sort
Marriage Fra De Billeder Bedste Konfirmations Dress 85 Kjoler qxHtxY
Helle Sort Annemann Str Size One Frakke

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.